ÇORUH ELEKTRİK ELEKTRİK DAĞITIM AŞ. İL MÜDÜRÜ ARAKLIDA SORUNLARI DİNLEDİ

Araklı belediye başkanı Recep Çebiyi makamında ziyaret eden Çoruh elektrik il müdürü Ahmet atmacak ilçenin sorunlarını belediye başkanı Recep Çebi den dinledi.
Araklı ilçesinin 50 mahallesinin de elektrik dağıtım çalışmaları ile ilgili sorunlarını ve çözüm önerilerini yerinde görmek maksadıyla Araklıya gelen il müdürü Ahmet Atmaca, Emre Akyüz ve Araklı işletme sorumlusu Fethi Hacıhasanoğlu, ilçenin ve mahalleler hakkındaki elektrik sorunları gündeme geldi. Hukümet konağı bitişindeki trafo binasının kaldırılması yönünde görüş alışverişinde bulundu.. ilçenin aydınlatılması konusunda Araklı belediye başkanı Recep Çebi de ilçenin genel aydınlatılması konusunda çoruh elektrik dağıtım il müdüründen destek istedi. ilçede merkezinde ve mahallelerde meydana gelebilecek elektrik arızalarının 7/24 SAAT 444 9186 nolu telefona iletmelerini istedi.

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

17.03.15