Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan Telekonferans ile Sanayi Sitesinin Açılışını Yapacak

Trabzon’un Araklı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda 216 dükkânlı Küçük Sanayi Sitesi Projesi inşa edilmişti. Sanayi sitesinin açılışı 5 Mart 2019’da saat 14:30’da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans bağlantısı ile birlikte gerçekleşecek. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek açılış hazırlıklarına başladı. Belediye Başkanı Recep Çebi projenin ilçeye kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Araklılı hemşerilerimi Küçük Sanayi Sitesi açılışına davet ediyorum.’’ dedi.

Not: Araçlar saat 14:00’da belediye önünden hareket edecektir.

arakli-kucuk-sanayi-sitesi-esnafi-baskan-cebi

04.03.19