Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin Yarınları İçin Elzemdir

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 16 Nisanda gerçekleşecek anayasa değişikliği için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çebi ekibiyle birlikte Yeşilyurt mahallesini ziyaret etti. Araklı Belediye Başkanı yaptığı açıklamada; ”16 Nisan anayasa değişikliği kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu akşam Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanımız Hasan Demiray, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ilçe teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimizle Yeşilyurt (Horyan) mahallemizdeydik. Milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini benimsemiş ve Türkiye’nin güçlü yarınları için kararını vermiş. Allah vatandaşlarımızdan razı olsun. Bizleri en iyi şekilde karşılayan 2 donem Yeşilyurtta Başkanlik yapmış ve şu anda Trabzon Belediyesi meclis üyesi olan Hüseyin Kalayci, kurucu belediye başkani Hamit Baycan, eski muhtar Hüseyin Baycan, hanesinde bizleri ağarlayan Haci Yakup Abimize teşekkür ediyorum. Ayrıca toplantıyı organize eden ilçe başkan yardımcıları Hamit Baycan ve Aydın Demirayı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Türkiye için, geleceğimiz için tüm kalbimizle ‘evet’ diyoruz. Yeşilyurt mahallemize teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer vererek vatandaşlardan destek istedi.

10.04.17