Cumhuriyet İlköğretim Okulunda 2017-2018 Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı

Cumhuriyet İlköğretim Okulunda  2017-2018 Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı

Trabzon’un Araklı ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Cumhuriyet Başsavcısı Ersoy Yıldız, Askerlik Şubesi Başkanı Emrah Emre Avcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, okul müdürleri ve ailelerin katılımıyla kutlandı. Kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Recep Çebi ‘’Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.

Öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

20.09.17