Cumhuriyetimizin 94. Yılı Kutlu Olsun

Trabzon’un Araklı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Cumhuriyet Başsavcısı Ersoy Yıldız, Askerlik Şubesi Başkanı Emrah Emre Avcıoğlu, Jandarma Komutanı Engin Akbaba, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyetin 94. yılı Araklı’da folklor ekibi ve bando takımının gösterileriyle kutlandı. Başkan Çebi programda yaptığı konuşmada; ”Kurtuluş Savaşı’nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

30.10.17