Din Görevlileri ve Camiler Haftası Kutlandı

Din Görevlileri ve Camiler haftası nedeni ile Araklı ilçe Müftülüğü tarafından ”Cami ve Hayat” adı altında program gerçekleştirildi. Programa Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Müftüsü Abdulkerim Tohumcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Din Görevlileri ve Camiler haftası münasebetiyle gerçekleşen programda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen tarafından konferans verildi.

Hafızlık yarışmasında Karadeniz bölge birincisi olan Hafız İsmail Kotaman’da tebrik edilerek ödüllendirildi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise yaptığı konuşmada; ”Din Görevlileri ve Camiler haftası nedeni ile ilçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu “Cami ve Hayat” adı altında, Diyanet işleri Başkan Yardımcımız Dr. Burhan İşleyen hocamızın konferansına katılım sağladık. Bu vesile ile din görevlilerimizin, Hocalarımızın haftasını kutluyor, Hafızlık yarışmasında Karadeniz bölge birincisi olan genç kardeşimiz Hafız İsmail Kotaman’ı tebrik ediyorum. Rabbim başarılarını daim eylesin, sayılarını arttırsın.” ifadelerine yer verdi.

30.09.19