Doğalgaz Projesi ile Bozulan Yollar Hızla Onarılıyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapılmakta olan doğalgaz projesi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Çebi şu sözlere yer vermişti;

”Yapılmakta olan Doğalgaz çalışmalarında sokaklar mecburi bir şekilde kazılmakta olup, kaçak ve benzeri olumsuzluklarla karşı karşıya kalınmaması için son kontroller yapıldıktan sonra, bağlantılar yapılabileceği için belediyemizce parke ve düzenleme çalışmaları başlatılamamıştı. Bu sebeple vatandaşlarımıza yaşattığımız rahatsızlıktan dolayı özür diler, bir an önce sokakların eski haline dönmesi adına gerekli çalışmaların başladığını bilmenizi isteriz.”

baskan-cebi-den-dogalgaz-aciklamasi

Başkan Çebi açıklamalarının üzerine yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. Araklı’da doğalgaz projesi sonucu bozulan yollar hızla yenileniyor mesajı verdi.

18.06.18