Dr. Coşkun Çebi Veda Etti

Araklı’nın sevilen simalarından Dr. Coşkun Çebi’nin tayini İstanbul’a çıktı. İstanbul Pendik Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başlayacak olan Dr. Coşkun Çebi için veda programı düzenlendi. Programa Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Şoförler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu, Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Çebi, belediye meclis üyeleri ve sevenleri katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı konuşmada; ”İlçemizde Aile Hekimi olarak görev yapan kıymetli Doktorumuz Coşkun Çebi’nin veda programına Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcımız Burhan Akyıldız, Şoförler Odası Başkanımız Coşkun Kınalıoğlu, Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanımız Yusuf Çebi ve meclis üyelerimizle birlikte katıldık. Dr. Coşkun Çebi beye ilçemizde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan İstanbul Pendik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığında kendilerine üstün başarılar diliyorum. Allah muvaffakiyetler versin.” ifadelerine yer verdi.

06.01.20