DR. MAHİR KÜÇÜK ARAKLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. MAHİR KÜÇÜK ARAKLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Araklı belediye başkanlığını ziyaret eden Trabzon Milletvekili aday adayı mahir küçük Araklı belediye Recep Çebiden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Araklı ilçesinin Trabzon ilçeleri arasında ayrı bir yeri var diyerek Araklı belediye başkanı Recep Çebiyi çalışamalarından dolayı tebrik etti.

BAŞKAN ÇEBİ DEN ARAKLIYA DESTEK OLUN MESAJI
Araklı Belediye başkanı Recep Çebi ilçede yapılan çalışmaları yerel yönetim bazında yaptıklarını ancak genel anlamda ilçemizin kalkınmasına ön ayak olacak Milletvekiline ihtiyacımız var. Trabzon ilçeleri arasında uzun zamandır kendi ilçesinden milletveki çıkaramamış bir ilçe olarak bu dönemde bu hakkımızı almak istiyoruz dedi. Her adayada eşit olarak destek vereceklerini belirten belediye başkanı Recep Çebi Araklı ilçesinde yerel yönetimle birlikte teşkilatımızında desteklediği bir milletvekili adayı özlemimizdir dedi.

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

18.02.15