DSİ Bölge Müdürü Kasap’tan Başkan Çebi’ye Ziyaret

Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Oğuz Kasap Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam eden DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap Araklı’da yapılan 2. etap Karadere Islah çalışmaları ile ilgili Başkan Çebi ile görüştü. Daha önceki projede 5 adet tersip bendi, 662 m. beton duvar, 3305 m kargir duvar, 1010 m u kesitli kargir duvar, 1 adet araç köprüsü, 8 adet yaya köprüsü, 6 adet menfez, 20 adet brit ve 148 m istifli taş tahkimat imalatları yapılmıştı. Bu çalışmayla birlikte 5 köy taşkınlara karşı koruma altına alındı. Yeni yapılacak olan projede ise ayrıca belirli noktalara yeni köprüler inşa edilip güzel bir görünüm kazandırılacak. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken yeni görevininde hayırlı olmasını diledi.

20.04.17