Dünya Şampiyonumuz Çebi’nin Acı Günü

Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi’nin, 81 yaşında hayatını kaybeden babası Hasan Çebi bugün Trabzon’un Araklı ilçesinde son yolculuğunu uğurlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi’nin babası Hasan Çebi için bugün Araklı ilçesi Küçük Camii’de ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Çebi, namazın ardından Özgen mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Boksör Selçuk Aydın, spor camiasının tanınmış isimleri, yakınları ve dostları katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi taziye mesajlarını ileterek yakınlarına sabırlar diledi.

03.08.17