Ekim Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Araklı Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda çeşitli projeler üzerine görüşmeler sağlandı.

Doğalgaz projesinin yapımının devam ettiğini belirten Başkan Çebi son kontroller yapıldıktan sonra parke ve düzenleme çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Meclis gündeminde ayrıca trafik ve otopark konusunda görüşmeler sağlandı. Araklı’da trafiği rahatlatmak için gerekli çalışmaların başlaması için gün sayılıyor.

Sahilde ücretsiz otopark bulunan Araklı’nın çeşitli bölgelerinde de otopark oluşturulacak. Vatandaşa hizmet konusunda her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Çebi bu projenin de bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

09.10.19