Ekim Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Araklı Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Çebi’nin başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Küçük Sanayi Sitesi, doğalgaz ve TOKİ projesi görüşüldü. Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşlardan TOKİ 3. etap için oldukça yoğun talep aldığını söyleyerek, Küçük Sanayi Sitesinde hak sahiplerinin dükkanlarına yerleşmeye başlayacağını belirtti. Bina altlarında bulunan sanayi esnafının taşınmasıyla birlikte Araklı’da çok daha huzurlu bir ortam oluşacak. Küçük Sanayi Sitesi projesinin ardından organize sanayi için meclis üyeleriyle görüşmeler sağlandı.

Araklı’ya organize sanayi kazandırılmasının son derece önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Recep Çebi; ”Doğalgaz projesinin çalışmaları da hızla devam ederken, bir yandan cadde ve sokaklarda parke çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğalgazın Kasım ayı içerisinde belirli kesimlerde kullanılmaya başlanması bekleniyor. İlçemize güzel yatırımlar kazandırdık. Emeği geçen herkese ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

18.10.18