Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ekim ayı meclis toplantısı Araklı Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Recep Çebi, Eylül ayı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Ekim ayı meclis toplantısında alınacak kararların hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Çebi, “Eylül ayı içerisinde mevsim şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yaz aylarındaki yoğun tempomuzu devam ettirebildik. Hava koşullarının güzel olmasıyla üst yapı çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Küçük sanayi sitesi projesinin tamamlandığını ve hak sahiplerinin dükkanlarına kavuştuğunu vurgulayan Başkan Çebi, sahilde gerçekleştirdikleri Kafeterya-Restoran projesinin de çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Toplantıda daha sonra Araklı Belediyesinin 2019 mali yılına ait performans programı görüşülerek, oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

02.10.18