Encümenler İmar Sorunlarını Yerinde İnceledi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, daimi encümenler Selahattin Karabela, Mustafa Akgün, belediye meclis üyelerinden Mimar Kenan Bağçiçek, Ekrem Reis ve İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ile birlikte Kalecik mahallesinde imarla alakalı yerinde inceleme yaptılar. Başkan Çebi imar planlarının ve çalışmalarının son derece önemli olduğunu vurgulayarak, çarpık yapılaşma ve olumsuz durumları ortadan kaldırabilmek adına encümen üyeleriyle birlikte bu tür imar çalışmalarının mutlaka yerinde incelenerek yapılması gerektiğini ifade etti. Araklılı vatandaşlar Belediye Başkanı Recep Çebi’nin bu uygulamasından son derece memnun kaldığını dile getiriyorlar. Özellikle kardeşler, akrabalar ve aile arası imarla alakalı anlaşmazlıkları aracı olarak çözmeye çalışan Başkan Çebi’nin bu gayretleri beğeni topluyor.

05.06.17