ESKİ TBMM MİLETVEKİLİ POLAT TÜRKMEN ARAKLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Araklılı olan eski Zonguldak milletvekilimiz Polat Türkmen Araklı da bir dizi ziyaret ve incelemeden sonra Araklı belediye başkanı Recep Çebiyi makamında ziyaret etti. TBMMde bulunduğu süre içerisinde Araklı için her türlü hizmet için mücadele ettiklerini belirten Eski Zonguldak Milletvekili Polat Türkmene Araklı belediye başkanı Recep Çebi ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başlattığımız amam tamamlama gayretinde olduğumuz çalışmalar var. bunlar için bürokratik anlamda desteğinize ihtiyacımız var. Araklı için hayati derecede önemli projeleri
ilçeye kazandırmak istiyoruz. Bize tecrübelerinizle destek olacağınıza inanıyoruz dedi.
POLAT TÜRKMEN NET KONUŞTU
Yöremizin insanına hizmet etmek benim için büyük şereftir . Araklı idari yöneden şanslı. çalışkan belediye başkanımız var. Tecrübeli ve projeci Kaymakamımız var. Bunun dışında iktidar partisinde iyi bir kollektif ekibi var. Araklıya hizmet üretmekte gayretlerini görüyorum. Zaten her şey tamam. Bize sadece katkı sunmak kalıyor dedi. Araklı ve Türkiyede genç nesiller geleceğinden emin. Yeterki ilçemiz iiçin bir katkıda bir sunlaım. ilçemizin insanına hizmet etmek benim için büyük bir şereftir dedi.
KAYMAKAM ADNAN TEZCANLA AYNI YERDE GÖREV YAPTIK.
Araklı kaymakamı Adnan Tezcanıda Devrek de kaymakam olduğu dönemden tanırım. bende o dönemin Zonguldak milletvekili idim. Bugunde Araklı ilçe kaymakmı . İlçede çok güzel çalışmalar yaptı. Başarılı bir ekip var Araklı da sizleri tebrik ediyorum dedi.
Ziyarete Araklı kaymakamı Adnan tezcan, Araklı belediye Başkan yardımcısı Burhan akyıldız, ak parti başkan yardımcısı Adnan alemdaroğlu, Belediye meclis üyelerimiz Hüseyin Kalaycı, ve kemal danışmaz katıldı., ve

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

30.01.15