Fatih Cami için Bir Araya Gelindi

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapımı devam eden devasa Fatih Cami için kollar sıvandı. Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye meclis üyesi Mehmet Öztürk, Ak Parti ilçe yerel yönetimler başkanı Salih Ergün ve Fatih Cami Derneği Başkanı Tahir Hacıhasanoğlu ile birlikte Bursa ve kardeş şehir İnegöl’de temaslarda bulundular. Bursa’da ve İnegöl’de bulunan Araklılı iş adamları ve vatandaşlarla bir araya gelindi. Fatih Cami için yardım toplandı. Araklı’dan giden heyet burada Araklılar Derneği Üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Çebi Araklılı hemşehrileriyle burada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Belediye Başkanı Recep Çebi ayrıca misafirperverliğinden ötürü İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür etti. Bursa’nın İnegöl ilçesinde Araklılı iş adamlarından Muhammet Ergün ziyaret edildi. Başkan Çebi konuyla ilgili olarak; ”Fatih Cami için çeşitli temaslarda bulunduk. Araklı’da yapımı devam eden devasa camimize destek veren herkesin Allah niyetini kabul etsin. Gerçekten ilçemize çok güzel bir cami kazandırıyoruz. Ufaktan büyüğe kimin ne kadar desteği ve emeği varsa hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah camimiz hemşehrilerimizin destekleriyle kısa zamanda bitip ibadete açılacaktır.” ifadelerine yer verdi.

22.01.18