Fatih Cami İçin Seferber Olundu

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapımı devam eden Fatih Cami için herkes elini taşın altına koymaya devam ediyor. Araklı’nın merkezinde yapılan Fatih caminin bir an önce tamamlanıp ibadete açılması adına vatandaşlardan ve hayırsever iş adamlarından destek yağıyor. Araklı eski Kaymakamı Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ve Ak Parti İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Salih Ergün geçtiğimiz günlerde Fatih Cami için Bursa ilini ziyaret ettiler. Bursa’da bulunan hayırsever iş adamları ve Araklılı vatandaşlarla görüşme yapılıp, ardından Bursa’nın İnegöl ilçesinde Araklılar Derneği ve iş adamlarıyla bir araya gelinmişti. Bu görüşmelerin ardından Fatih Cami Derneği Başkanı Tahir Hacıhasanoğlu ve Araklılı iş adamı Bekir Akyıldız, belediye başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Bursa’da, Bursa Araklılar Derneğinde ve İnegöl’de yapılan tüm ziyaretler ve görüşmelerin ardından Fatih Cami için toplamda 300.000 TL yardım toplandığı açıklanıp makbuzlarla birlikte kamuoyuna bilgi verildi.

Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Bursa’da, İnegöl’de ve Bursa Araklılar Derneğinde görüşmelerimizde herkesle gerekli görüşmeleri gerçekleştirmiştik. Neticede tüm ziyaretlerimiz doğrultusunda Fatih Cami için toplamda 300.000 TL yardım topladık. Bu vesile ile bu organizasyonda yer alan Araklılı iş adamlarımızdan Bekir Akyıldız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

07.03.18