Geleneksel Bilim Kültür Sanat Şenliği Gerçekleşti

Araklı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Araklı’daki tüm okulların katılımı ile 2. Geleneksel Bilim Kültür ve Sanat Şenliği gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, şube müdürleri, okul/kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler bilim, görsel sanatlar, teknoloji tasarım ve benzeri kategorilerde yapmış oldukları çalışmaları sergilediler. Birbirinden ilginç ve güzel sanatsal çalışmaların bulduğu sergi yoğun ilgi gördü.

Eğitim camiasına desteğiyle sıkça adından bahsettiren Belediye Başkanı Recep Çebi sergide genç mucitlerle sohbet ederek mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Çebi konuyla ilgili olarak; ”Öğrencilerimizin zihinsel ve kültürel gelişimi için son derece verimli bir program gerçekleştirildi. Öncelikle programda emeği olan tüm eğitim görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yaptığı sanatsal çalışmaları inceleyerek onlarla çalışmaları hakkında sohbet ettik. Gençlerin bu denli aktif bir şekilde toplum yararına çalışmalar yapmaları beni çok mutlu etti. Geleceğimizin teminatlarına desteğimizi asla esirgemeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

30.05.19