Güçlü olmaktan başka çaremiz yok

Trabzon’un Araklı ilçesinde vatandaşla bir araya gelen Trabzon Milletvekili, Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, meclis üyeleri ve partililer sabah saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar yağmura aldırış etmeden çalışmalara devam ettiler. Araklı merkezinde vatandaş ve esnaf ziyareti yapıldıktan sonra Bayram Halil Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlar ziyaret edildi. Sonra Araklı Muhtarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağlandı. Ardından esnaf ve vatandaş ziyaretleri sahura kadar devam etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Araklı ziyaretlerinde; ”Hemşehrilerimiz meselenin memleket meselesi olduğunu söyleyerek Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için 24 Haziran’da rekor kırmaya hazır. Şimdi bir ekonomik darbe yapılmak isteniyor. Türkiye 2002’ye göre 5 kata yakın büyümüş vaziyette. Kişi başı milli gelir 10 bin 500 dolara çıkmış vaziyettedir. Bu kadar darbe operasyonuna, terör örgütlerine, uluslararası saldırılara rağmen ülkenin ekonomisi dimdik ayakta duruyorken hiç kimsenin yapılmak istenen bu manipülatör hareketlere kanmadığını görüyoruz. Seçim bittikten sonra yapılmak istenen, özellikle dolar ve avro üzerinden yapılmak istenen hareketlere milletimiz cevabını verecek inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Recep Çebi; ”Güçlü olmaktan başka çaremiz yok”

Türkiye’nin büyümesini istemeyen dış güçlere karşı birlik ve beraberlik anlayışının en iyi cevap olduğunu ifade eden Başkan Çebi; ”Bulunduğumuz coğrafya stratejik önemi olan bir coğrafya. Bizim burada güçlü olmaktan başka çaremiz yok. Sadece güçlü yetmiyor, aynı zamanda güçlü kalabilmemiz lazım. Binlerce şehidimizin kanıyla göklere yükselen Ay yıldızlı bayrağımızı indirmeye, ezanımızı dindirmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Karşımızdakinin kim olduğunun önemi yok. Ülkemize, milletimize herhangi bir tehdit vaki olduğunda biliyoruz ki 7’den 70’e bu ülkenin evlatları ülkemizi korumaya ve alçaklara gereken dersi vermeye hazırdır. Araklı halkı olarak 15 temmuz gecesi başta olmak üzere ülkemizin bekası söz konusu olduğunda akan suların durduğu aşikardır. Vakit Türkiye vaktidir.” ifadelerine yer verdi.

30.05.18