Gücümüz Yettiğince Vatandaşımızın Her Daim Yanındayız

Trabzon’un Araklı ilçesinde Kaymakam Ahmet Günaydın ve Belediye Başkanı Recep Çebi’nin vatandaş odaklı oldukça sıkı bir çalışması var. Kaymakam Günaydın ve Başkan Çebi her hafta ihtiyaçlı aileleri tespit edip onları evlerinde ziyaret ediyorlar. Araklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği içerisinde yürütülen çalışmada gerçek ihtiyaç sahiplerine devlet destekli yardım sağlanıyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ”Hiç bir vatandaşımız kendini yalnız hissetmesin, yokluğa düşmesin. Allah’ın izniyle bizler sizlerin gücümüz yettiğince yanınızdayız, olmaya da devam edeceğiz. Güçlü devletimizin destekleri doğrultusunda vatandaşımıza hizmet etmek bizim işimiz.” ifadelerine yer verdi.

01.11.17