İçişleri Bakanı Sn. Soylu ile Ankara’da Araklı’nın Projeleri Görüşüldü

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler için Ankara görüşmeleri başladı. Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve belediye encümenlerinden Mustafa Kahraman ile birlikte İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler. Ziyareti kabul eden Bakan Soylu, Araklı’nın ve projelerinin daima yanında olduğunun mesajını verdi. Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada;”İçişleri Bakanımız, Trabzonumuzun ve Araklı’nın Milletvekili Sayın Süleyman Soylu ile birlikte Ankara’da bir araya geldik. Sayın Bakanımız her zaman olduğu gibi Araklı’nın ve tüm projelerimizin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade etti. Yoğun işleri arasında bizleri geri çevirmeyen Bakanımıza ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Allah çalışmalarında kolaylıklar nasip eylesin. Bakanımızın Allah yardımcısı olsun.” dedi.

07.02.18