İSTANBUL TRABZON DERNEKLER FEDARASYONU ARAKLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ.

IMG_0775

İstanbul dernekler fedarsyonu Başkanı Dursun çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri Beraberinde Uzungöl Turizmcileri başkanı ile birlikte Araklı belediye Başkanı Recep Çebiyi 28 şubat 1 mart arasında yapılacak Uzungöl Kültür ve müzik festivaline davet ettiler.
İstanbul Trabzon fedarsyon başkanı ve yönetiminden Araklı belediye başkanı Recep Çebiyi makamında ziyaret etti. İstanbul Trabzon dernekleri fedarasyon başkanı Dursun Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri Araklı belediyesini ziyarette belediye başkanı Recep Çebiye fedarasyon ile ilgikli şilt verdi. Fedarasyon ile ilgili bilgilendirme yapan Dursun ÇAĞLAYAN “Araklı hareketi bir ilçe buraya gelmeden ilçeyi adaım adım gezdik. Burada Ticarette büyük hareketlilik var.  . Biz istanbuldaki etkinliklerimizin benzerlerini Trabzon ve ilçelerinde gercekleştirerek İstanbulu Trabzonla buluşturmak istiyoruz. Araklı ilçesi olarak da fedarsyonumuz Pazarcık bölgesinde hazırlayacağımız bir programlşa İSTANBUL u Araklıya taişımak hedefimizdir. İstanbul Trabzonlular fedarasyonun başkanı Dursun ÇAĞLAYANLA Birlikte yönetim kurulundan başkan ayrdımcıları İslam kara muammer aydın, Mustafa kebir, Genel sekreter Ömer akyıldız Araklı belediye başkanını ziyaret eden yönetim  kurulu üyeleriydiler..

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

26.02.15