Kalecik Kalesi Projesinin Çalışmaları Başladı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye meclis üyelerinden Kenan Bağçiçcek, Hüseyin Kalaycı, Ekrem Reis, Selahattin Karabela, Mustafa Akgün, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı, Peyzaj Mimarı İlker Yasin Çakır ve teknik ekip ile birlikte çalışmaları yerinde incelediler. Oldukça geniş bir alana sahip proje bitiminde Araklı’nın doğal güzelliklerinden sadece bir tanesi turizme kazandırılmış olacak. Özellikle Kalecik ve Konakönü koylarınde bulunan denize girme yerleriyle birlikte son derece nezih bir alan meydana gelecek. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapmış olduğu açıklamada; ”DOKA ile birlikte yürüttüğümüz KALECİK KALESİ PROJESİ çalışmalarını yerinde inceledik. Oldukça geniş alanda yapılan bu proje ile birlikte turizm anlamında vatandaşlarımız için son derece nezih bir alan oluşacaktır. Araklıya hayırlı olsun. Projenin gerçekleşmesinde ilçemize katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya ve emeği geçenlere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

19.05.17