Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Araklı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair konular görüşüldü. Toplantıya misafir olarak KTÜ Şehir ve Bölge Planlama bölümü öğrencileri katıldı.

Toplantıda sahil projesinin yapım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Proje daha tamamlanmadan vatandaşlar tarafından aktif bir şekilde kullanılmaya başlandı. Amatör balıkçıların ve ilçede yaşayan ailelerin vakit geçirebileceği bir alan daha kazandırılmış oldu.

Sahil kesiminde yapılan sosyal binada vatandaşların gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilecek her çeşit alan bulunacak. İki katlı olacak şekilde inşa edilen sosyal binanın ikinci katında restoran-kafeterya yine vatandaşların hizmetine açılacak.

Belediye Başkanı Recep Çebi kent meydanı projesiyle ilgili de bazı bilgilendirmelerde bulundu. Kent Meydanı projesinin planlama çalışmalarının tamamlandığını, tamamlanmasıyla ilçe merkezinde geniş bir alan oluşacağını vurgulayan Çebi, ”her geçen gün büyümeye devam eden ilçemizde ilerleyen yıllarda otopark ve benzeri sorunların oluşmaması adına planlamalar yapıyoruz.” dedi.

01.11.18