Kocaeli Trabzonlular Derneğinden Başkan Çebi’ye Ziyaret

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuş ve Başkan Yardımcısı Salih Şahintürk Trabzon’un Araklı ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler. Kocaeli’de gerçekleşen Trabzon Tanıtım Günlerinde Araklı standının yoğun ilgi gördüğünü belirten Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuş etkinliğin oldukça faydalı ve verimli geçtiğini ifade etti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuş ve Başkan Yardımcısı Salih Şantürk’e teşekkür ederek şilt taktim etti. Kocaeli’de gerçekleştirilen Trabzon günlerinde Araklı’nın; turizmiyle, örf ve adetleriyle, yöresel kıyafetleriyle, mutfağıyla ve tarihiyle ziyaretçilere kendini en iyi şekilde tanıttığını ifade eden Başkan Çebi güzel bir etkinlik olduğunu belirtti.

05.03.18