Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyeleri ve daire amirlerinin katılımıyla mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşma yapan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi özellikle 07.05.2017 Pazar günü Pazarcık Turizm Merkezinde gerçekleştirilecek olan turizm haftası etkinliğine, Araklı-Dağbaşı 55km’lik duble yola, karadere ıslahı ikinci etap projesine ve doğalgaz hattına ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Valilik binasında İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirilen il koordinasyon kurulu toplantısında görüşlerde bulunan Başkan Çebi İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talimatı doğrultusunda Araklı-Dağbaşı 55km’lik duble yol güzergahında projelendirme çalışmalarının başladığını ifade etti. Buna ilaveten Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı projesi ve Kent Meydanı projesine de yakın bir tarihte başlanacağını vurgulayarak Karadere Islah Projesinin II. etabının da faaliyete geçtiğini söyledi. Meclis toplantısında gündem maddelerinde imar tadilatı konuları ve 7 Mayıs Pazar günü Pazarcıkta gerçekleşecek olan Turizm Haftası Etkinliği görüşüldü. Başkan Çebi Turizm Haftası Etkinliğine İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun da yüksek ihtimalle katılım sağlayacağını ifade ederek tüm hemşehrilerini bu güzel etkinliğe davet ettiğini söyleyerek burada yapılan çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Ayrıca doğalgaz hattı için yazışmaların başladığı ve 2017 yılı içerisinde çalışmalara start verileceği açıklandı.

02.05.17