Mayıs Ayı Meclis Toplantısının İkinci Oturumu Gerçekleşti

Araklı Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Recep Çebi’nin başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kestanelik mahallesinde bulunan belediyeye ait olan binanın 1. ve 2. katının Sağlık evi ve lojman olarak kullanılması için tahsisi görüşüldü. Eğer tahsis için karar verilirse Sağlık Bakanlığı tarafından burada hemşire ve ebe bulundurulacak. Yapılan görüşmelerin ardından konu komisyona havale edildi.

Meclis toplantısında görüşülen diğer konulardan biride sanayi sitesi oldu. Sanayi esnafının yeni yapılan sanayiye taşınması hakkında görüşmeler sağlandı. Gelecek toplantılarda sanayi sitesi yönetimi ve esnafıyla da bir araya gelinecek.

arakli-sahil-projesi-calismalari-hiz-kesmeden-devam-ediyor5

Sahilde yeni yapılan Bayrak Kafe’nin yapımını yakından takip ettiğini belirten Başkan Çebi işletmesinin Araklı Belediyesi tarafından yapılacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Böylelikle Araklı Belediyesi tarafından bir ilke imza atılmış olunacak. İşletmenin vatandaş odaklı ve çok daha kaliteli bir şekilde yapılması adına gerekli çalışmalara başlandı.

06.05.19