Meclis üyemiz Turan Beşirden takdir edilen davranış

Meclis  üyemiz Turan Beşirden  takdir edilen davranış

wwwwwwwwwwww

Araklıda tarihi büyük cammi vakıflar bölge müdürlüğünün çalışmasıyla tadilata alındı. Cemaata cuma günleri bile yetmeyen caminin olmayışı Araklı halkını ve idarecilerini zor durum da bıraktı.  Çare arayan müftülük yer arayışını sürdürürken yeniden yapılmasıve masraflar gözönüne gelince işin içinden çıkılamaz hale geldi. İşte tam bu sırada Araklıda Beşirroğlu avm olarak hizmet veren işletmenin sahiplerinden Aralklı belediyesi meclis üyeside  olan Turan beşir ve kardeşleri hayırseverliğini gösterdi. yaklaşık 1000 metre karelik   avm nin  3 .katını  boşaltarak   cami için kullanıma verdiler. işte Araklı da yılların camisi tadilata girerken çare yine Araklı belediyesi meclis üyeside olan turan Beşir ve kardeşlerinden geldi.

23.10.14