Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Başkan Çebi’ye Ziyaret

Trabzon’un Araklı ilçesi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Gülbeyaz idari personeli ile birlikte Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler. Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesinde geçtiğimiz dönemlerde yağan yoğun kar yağışı sebebiyle fiziki zararlar oluşmuştu. Bu zararların bıraktığı tahribat üzerine okul yetkilileri Belediye Başkanı Recep Çebi ile görüşme sağladı. Eğitime verdiği destekle bilinen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili olarak; ”okulların fiziki yapılarında çocukların eğitimlerini aksatacak problemlerin bir an önce giderilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Belediye olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her anlamda yanlarında olacağız. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi müdürü Gülbeyaz’a ve hocalarımıza ziyaretlerinden ve öğrencilerin çok daha kaliteli hizmet alması için uğraşlarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

26.12.17