Milletvekili aday adaylarından başkanımıza ziyaret

Milletvekili aday adaylarından başkanımıza   ziyaret

Trabzon milletvekili aday adaylarından Dr. Yunus KARABELA ve  Jeoliji  Mühendisi Semih peker Araklı belediye başkanı  Recep Çebi yi   makamında ziyaret etti.
Araklı belediye Başkanı Recep Çebi bugun Trabzon milletvekili aday adaylarından Dr. Yunus Karabela ve Jeoloji mühendisi SEMİH PEKERİ Makamında kabul etti.” Araklı büyük bir ilçe projelerimiz var. Bu projelerimize sahip çıkacak milletvekillerimizede ihtiyacımız var. Araklı sahili projesi Turup projesi ve Araklı dağbaşı salmankaş tüneli ve bayburt yolumuz bu dönemde Araklı ya hayat vercek projelerimiz. Araklı göç veriyor. Bu gçöün önüne geçebilmek bir ailede olsa ona istihdam sağlayıp Araklıda kalmasını sağlayabilirsek bize ne mutlu dedi”. Araklı belediye başkanı Recep Çebi de her iki aday adayına Tbmm yolunda başarılar diledi.
ARAKLI BİZİM MEMLEKETİMİZ
Araklı belediye Başkanı Recep Çebiyi makamında ziyaret eden ak parti milletvekili aday adaylarından Yunus Karabela da “Trabzonun sorunlarını dert edindik. bu amaçla yola çıktık .Araklının geleceği için yola çıktık.Trabzonun Tbmm de temsil edebilmek için mücadele veriyoruz “dedi.
Ak parti Trabzon milletvekili aday adayı Semih pekerde jeoloji mühendisleri oda başkanı iken Araklı turupun çöp alanı olmaması için beraberce mücadele verdik. Ben Arsinliyim. ama Araklı sevdalısıyım. Araklıdan dostlarım var. destekleriini bekliyorum dedi.

—

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.