Nisan Ayı Meclis Toplantısı Oturumları Devam Ediyor

Araklı Belediye Başkanlığı Nisan ayı meclis toplantısının üçüncü oturumu gerçekleştirildi. Toplantı gündeminde turizm ve 2018 yılı faaliyet raporu yer aldı. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Araklı’nın doğal değerlerinin çok daha fazla kitleye ulaştırılarak yerli ve yabancı turist kazanımını arttırmak hedefleniyor. Yerli ve yabancı turist sayısının artmasıyla birlikte ilçede hareketlilik ve ticari akış sağlanacak.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi turizm adına ilçede bulunan doğal güzellikleri ortaya çıkardıklarını ifade ederek; ”Kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin’in katılımıyla birlikte Nisan ayı meclis toplantımızın üçüncü oturumunu gerçekleştirdik. Yeni meclis üyelerimizle birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız. Turizm ilçesi olmamız münasebeti ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte turizm alanlarımızda çeşitli festival ve faaliyetlere ağırlık ve öncelik vereceğiz. Dijital çağa en iyi şekilde ayak uydurarak tarihi ve doğal güzelliklerimizi yerli ve yabancı turistlere tanıtacağız. Buda ilçemizdeki ticari işleyici arttırarak hareketlilik kazanmasına vesile olacaktır.” dedi.

Meclis toplantısında Araklı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Burhan Akyıldız atandı. Belediye Başkanı Recep Çebi ve meclis üyeleri Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Burhan Akyıldız’ı tebrik etti.

10.04.19