Öğrencilere Karneleri Kaymakam ve Belediye Başkanından

Araklı’da okullarda karne almayı bekleyen öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy velileri ve öğrencileri tebrik etti. Öğrencilere karnelerini Başkan Çebi vererek tebrik etti. Belediye Başkanı Recep Çebi karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilere çikolata hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çebi; ”Özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılını daha yarıladınız. Heyecanla beklediği karneler artık ellerinizde. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim. Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYOR, ÖĞRETMENLERİMİZE EN DERİN SAYGILARIMI SUNUYOR, İYİ TATİLLER DİLİYORUM.” ifadelerine yer verdi.

22.01.18