PTT ile Logolu Pul Anlaşması Yapıldı

Araklı Belediyesi olarak yeni bir projeyi daha hayata geçirdik. Bundan böyle Araklı Belediyemizin Logosu PTT Pullarında yer alacak.

Araklı Belediye Başkanlığımız, İlçemizin tanıtımı ile ilgili yeni bir projeyi hayata geçirdi. Belediye Başkanımız Recep Çebi’nin girişimleri sonucu PTT ile anlaşma sağlanarak posta pullarında Araklı Belediyemizin logosuna yer verildi.

Proje kapsamında kişisel pul uygulaması ile Araklı’mızın Logosu PTT pullarında yer alacak ve böylelikle ilçenin adı ve logosu yurt içi ve yurt dışında tanınmış olacak.

Proje kapsamında bastırılan Araklı Logolu pullar Trabzon PTT başmüdürlüğü pazarlama memuru Nebahat Atasoy ve Pazarlama ve Satış Müdürü Av. Muhammed Haydar Kasap tarafından Belediye Başkanımız Recep Çebi’ye teslim edildi.

09.08.19