Sahil Projesi ile Araklılar Denizden Faydalanacak

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapımı devam eden sahil projesi çalışmalarını Belediye Başkanı Recep Çebi yerinde inceledi. Dört etaptan oluşan projede otopark, dinlenme yerleri, t ve birçok altyapı çalışması gerçekleştirildi. Denizle bütünleşik olan şehirde vatandaşın sahil ve denizden faydalanması için gerekli çalışmalar yapılıyor. Belediye Başkanı Recep Çebi sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Yaptığı açıklamada; ”Seçimden sonra çalışmalarımız tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Sahil Projemizin tüm çalışmalarını hızla gerçekleştiriyoruz. Sahil ilçesiyiz ve vatandaşımız denizden faydalanacak. Yeni Türkiye yolunda ilçemizi güzelleştirmek adına tüm yatırımları hızlı bir şekilde faaliyete geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

26.06.18