Sanayi Sitesi Yönetim Kurulundan Başkan Çebi’ye Ziyaret

Trabzon’un Araklı ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 65 dönüm üzerine yaptırılan küçük sanayi sitesinde yer alan 216 dükkanın hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılmıştı. Küçük sanayi sitesinin yapımı tamamlanarak hak sahiplerine dükkanları teslim edildi. Akabinde yönetim kurulu için toplantı gerçekleştirilerek kurul oluşturuldu.

Küçük sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı Embiya Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden Yunus Taşkın, Muhammer Aygün, Habil Alemdar, Hüseyin Yakut, İdris Akyıldız, Abbas Danışmaz, İslam Çilingir, Yılmaz Bilgin ve Zekeriya Gümüştaş, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Çebi sanayi sitesi yönetim kurulunun ziyaretlerinden oldukça memnun kaldığını ifade ederek; “Araklı ilçemizde 60 yıldan bu yana hasretle beklediğimiz sanayimize TOKİ sayesinde kavuştuk. Yıllardır ilçede bina altlarında faaliyet gösteren sanayi esnafımız kura çekimi ile yeni iş yerlerine kavuştular. Bir an önce esnafın yeni sanayiye geçmesi için büyük gayret gösteriyoruz. Türkiye’nin en modern sanayi sitesini kurduk. başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, Trabzon Milletvekillerimize, Trabzon Valimiz Sn. Yücel Yavuz’a, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Haydar Revi’ye ve TOKİ Başkanı Sn. M. Ergün Turan’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

24.10.18