Sanayi Sitesinin Yolunda Sona Doğru Gelindi

Araklı Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda otopark, trafik çözümlemeleri hakkında görüş alınarak, diğer kurumlarla istişare yapıldıktan sonra karara bağlanması belirlendi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapılacak olan tüm düzenlemelerin vatandaşların yararına olduğunu belirterek yaya yürüyüş yolları ve trafik düzeninin sağlanması konusunda kararlı olduklarını kaydetti.

Araklı’ya bağlı Yolgören Mahallesi’nde 65 dönüm üzerine inşa edilen, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans sistemiyle açılışı yapılan küçük sanayi sitesinin yolunun yapımına geçtiğimiz günlerde başlanmıştı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi sanayi sitesinin yolunun yapımının bitmek üzere olduğunu aktardı. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda yapımına başlanan sanayi yolunun bitmesiyle sanayi sitesinin çok daha aktif bir şekilde faaliyet göstermesi bekleniyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’ya desteklerinden dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.

03.07.19