Trabzon Büyükşehir Belediyesi girişimciliği yaygınlaştırmak amacıyla Girişimcilik Eğitim kursu düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi, İŞ-KUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB’in ortaklaşa organize ettikleri kurs ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamayı amaçlıyor.

Hamamizade İhsan Bey kültür Merkezi’nde düzenlenecek eğitimler 06 Nisan 2015 Pazartesi günü başlayacak. Kurslar 25’er kişilik gruplara 10’ar günlük periyotlar halinde yapılacak.

Girişimcilik eğitimine katılma isteyen vatandaşlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler. Vatandaşlar 0(462)223 85 13 nolu telefonu arayarak eğitim hakkında bilgi alabilirler.

24.03.15