TÜGVA Araklı İlçe Temsilciliğinden Başkan Çebi’ye Ziyaret

TÜGVA Araklı İlçe Temsilciliği Başkanı Gazi Mehmet Sarı, Vedat Yurtbay, Salih Bayraktar, Mahmut Yılmaz, Enes Çebi ve Yasemin Balcı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak Milli bir nesil yetiştirme gayretiyle hizmet veren Türkiye Gençlik Vakfı; geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalışmaktadır. Öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, bulunduğu toplumun değerleriyle özdeşmiş, başarılı ve sorumluluk sahibi gençlerin, yeni nesil projeler hazırlarken kendilerini geliştirdikleri bir vakıf kültürüyle ilçemizde eğitime ivme kazandırmak ve bu vakfın ışığında aydınlanmış bir nesille Türkiye’nin 2023 hedeflerine Araklı’dan katkı sağlamaktır gayemiz. Ziyaretlerinden dolayı vakıf başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

10.01.20