Vatandaşa hizmet etmenin sadece yol yapmak olmadığını, gönülleri de yapmaktan geçtiğini gayet iyi biliyoruz

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi hafta sonu esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Makam kapısı haftanın her günü vatandaşa daima açık olan Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşların ayağına gitmeyi de ihmal etmiyor.

Vatandaşımıza Kapılarımız Her Daim Sonuna Kadar Açık Kaldı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçede birçok değişime ve gelişime imza attıklarını söyleyerek, ”Ak Parti iktidarımız ile birlikte ilçemize birçok yatırımın kazandırılmasını sağladık. Yatırımlardan ziyade açık kapı çalışarak vatandaşımızın gönlünde de yer edinmeyi hedef edindik. Her kesime cevap verdik, vermeye de devam ediyoruz. Hafta sonu esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ettik, onları dinledik. İstişare kültürüyle birlikte önerileri, talepleri ilk ağızdan dinlemiş olduk.” ifadelerine yer verdi.

07.10.19