Yeni Belediye Binasının Yapılacağı Alanda Yıkım Başladı

Trabzon’un Araklı ilçesinde Fiskobirlik binasının olduğu, 3 dönümlük alana gerçekleştirilecek olan proje için yıkım çalışmaları başladı. Yeni Belediye ve Hükümet Konağı Hizmet projesine yıkımın ardından hızlıca başlanacak. Proje Osmanlı mimarisiyle hayat bulacak. İki kurumun yan yana bulunmasıyla vatandaş işlerini çok daha hızlı bir şekilde halledebilecek.

Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Recep Çebi ve meclis üyesi Mustafa Akgün çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Yeni Belediye ve Hükümet Konağı Hizmet projesinin Fiskobirlik binasının yerine yapılacağını söylemiştik. Proje çalışmaları başladı. Yıkım işlemi gerçekleşiyor. Akabinde hemen yapımına başlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

26.06.18