Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

31 Mart mahalli idareler seçiminin ardından Araklı Belediyesinde ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı konuşmada; ”Öncelikle Araklı Belediye meclisinde görev yapmış meclis üyelerimize teşekkür ediyor, yeni görev alan ve görevine devam eden meclis üyelerimize hayırlı görevler diliyorum. Adliye sarayımız ihale aşamasında, Yeni Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasının yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak, Polis Rehabilitasyon merkezinin yakın bir zamanda ihalesi gerçekleştirilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde Araklı için çok daha fazla çalışacağız. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ortak akıl anlayışımız ile ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz. Toplantımız hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

08.04.19