Yeşilköy Mahallesinde Bulunan Tarihi Okul Restore Edilecek

Trabzon’un Araklı ilçesi Yeşilköy mahallesinde bulunan tarihi okul restore edilecek. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Yeşilköy Dayanışma ve Kültür Derneğinden iş adamı Zekeriya Şahintürk, Şefik Soyyiğit, Mustafa Eryiğit, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Mal Müdürü Metin Topaloğlu ve Yeşilköy Muhtarı Necati Özgenç bir araya geldiler.

Yeşilköy Dayanışma ve Kültür Derneğinden iş adamı Zekeriya Şahintürk okulun restorasyon çalışmalarını üstlendi. Okulda yapılan incelemeler sonucunda Başkan Çebi’nin girişimleriyle Yeşilköy mahallesinde bulunan tarihi okul restore edilip tekrar mahalle hizmetlerinde kullanılacak. Belediye Başkanı Recep Çebi iş adamı Şahintürk’e bu davranışından dolayı teşekkür etti.

07.11.18